Kaisa Leka

Kaisa Leka

Taiteilija esittelee itsensä:

Olen suomalainen sarjakuvapiirtäjä ja seikkailija. Kumppanini Christoffer Lekan kanssa julkaisemme omaelämäkerrallisia kirjoja olevaisuuden luonteesta. Kun en piirrä, olen useimmiten tutkimassa maailmaa pyörän selässä, mutta nämä kaksi aktiviteettiä eivät suinkaan sulje toisiaan pois.

Minut on palkittu Suomen sarjakuvaseuran arvostetulla Puupäähattu-palkinnolla, ja useat kirjoistamme ovat saaneet suunnittelupalkintoja, kuten esimerkiksi Grafian kultahuippu-palkinnon. Kirjoitan myös säännöllisesti moniin suomalaisiin lehtiin eri aiheista, kuten feminismistä, toimintakyvyn monimuotoisuudesta ja eläinten oikeuksista.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Suomalainen taiteilija ja kuvittaja Kaisa Leka on osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!