Kalle Särkkä

Kalle Särkkä

Taiteilija esittelee itsensä:

Olen järvenpääläinen valokuvaaja sekä suunnittelija ja toimin yrittäjänä mainostoimistossa. Minun on sanottu innostuvan helposti uusista, muille ehkä itsestäänselvistä asioista ja löytävän niistä yhä uudestaan tuoreita näkökulmia työskentelyyni. Innostuessani uppoudunkin usein syvälle luomisprosessiin ja asioiden alkuperän tutkimiseen saavuttaakseni miellyttävän lopputuloksen. Instagram @kallesarkka

Julistetaiteen uusi tuleminen! Kalle Särkkä on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!