Kalle Särkkä

Kalle Särkkä

Konstnären presenterar sig själv:

Jag är fotograf och designer från Järvenpää i södra Finland, och arbetar som företagare inom en reklambyrå. Om mig har sagts att jag lätt blir ivrig över nya, för andra kanske självklara, saker och att jag i mitt arbete lyckas hitta nya färska synvinklar på dessa. Då jag blir ivrig över något går jag ofta djupt in i den skapande processen och forskar i urpsprunget till fenomenet för att nå ett lyckat slutresultat. Instagram @kallesarkka

Affischkonsten får nytt liv! Kalle Särkkä ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!