Linnéa Sjöholm

Linnéa Sjöholm

Taiteilija esittelee itseään:

Olen Helsingissä asuva graafinen muotoilija (freelance). Graafikkona teen kaikenlaisia visuaalisia materiaaleja, mitä organisaatiot tarvitsevat, kaikkea visuaalisista identiteeteistä kuvastoihin ja kotisivuihin. Olen myös Come to Finlandin oma graafikko ja kehitän brändiämme, luon uusia markkinointimateriaaleja ja pidän tuotekehittelyn käynnissä.

Työssäni olen todella pikkutarkka, ja kaiken pikseli- ja vektoripiperryksen vastapainoksi olenkin löytänyt ekspressiivisen maalaamisen – erinomainen keino haastaa itsensä päästämään irti.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Suomalainen graafikko Linnéa Sjöholm on osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!