Linnéa Sjöholm

Linnéa Sjöholm

Konstnären presenterar sig själv:

Jag är en frilansande grafisk formgivare baserad i Helsingfors. Som grafiker gör jag allt visuellt material en organisation kan behöva, från visuella identiteter till kataloger till hemsidor. Jag är även Come to Finlands egen grafiker och utvecklar vårt brand, tar fram nytt marknadsföringsmaterial och håller i produktutvecklingen.

I mitt arbete är jag väldigt noggrann och som motvikt till allt pixel- och vektorpetande har jag upptäckt expressivt målande – ett utmärkt verktyg för att utmana mig själv att släppa taget. 

Affischkonsten får nytt liv! Den finländska grafiska designern Linnéa Sjöholm ingår i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!