Pekka Kurki

Pekka Kurki

Taiteilija esittelee itsensä:

Olen Seinäjokinen graafikko ja työskentelen AD:na paikallisessa markkinointitoimistossa. Minua inspiroi taiteessani ja työssäni hyvinkin pienet yksityiskohdat, joita muut eivät välttämättä edes huomaa. Luonnossa olevat tekstuurit, esineiden luomat varjot ja asfaltin halkeamassa näkyvät kasvot eivät jää huomaamatta. Osallistuin julistekisoihin, koska halusin haastaa itseäni ja luoda jotakin yksinkertaista mutta vangitsevaa. Sellainen hyvä juliste mielestäni on. Instagram.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Pekka Kurki on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos esim. yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!