Sabine Stromer

Sabine Stromer

Taiteilija esittelee itsensä:

Olen graafinen suunnittelija ja työskentelen Augsburgissa, Etelä-Saksassa, missä suoritin myös visuaalisen viestinnän kandidaattitutkinnon ammattikorkeakoulussa. Nautin ongelmanratkaisusta sekä uutisten välittämisestä ja tarinoiden kertomisesta taiteeni kautta. Arki on yksi tärkeimmistä inspiraation lähteistäni. Joskus juuri ne kaikkein arkipäiväisimmät seikat ovat kiinnostavimpia, esimerkiksi tuntemattomien ihmisten ohikiitävä kohtaaminen kadulla tai luonnon kauneus kaikessa yksinkertaisuudessaan.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Sabine Stromer on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!