Sabine Stromer

Sabine Stromer

Konstnären presenterar sig själv:

Jag är en grafisk designer som arbetar i Augsburg, södra Tyskland, där jag också tog en kandidatexamen i visuell kommunikation vid fackhögskolan. Jag njuter av problemlösning och av att förmedla nyheter och berätta historier via min konst. Vardagen är en av de viktigaste inspirationskällorna för mig. Ibland är de mesta alldagliga tingen de intressantaste, till exempel ett flyktigt möte mellan främlingar på gatan eller naturens skönhet i all sin enkelhet.

Affischkonsten får nytt liv! Illustratören Sabine Stromer ingår i vår satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom oss kan din affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!