Come to Finland by Lena Frölander-Ulf

Come to Finland by Lena Frölander-Ulf

Alunperin julkaistu 2015
Come to Finland by Lena Frölander-Ulf

Taiteilija kuvaa teostaan:

Suomen vuodenaikojen vaihtelu tekee Suomesta erityislaatuisen minulle. Sen vuoksi halusin julisteeni esittävän kevättä ja syksyä (toinen julisteista julkaistaan myöhemmin), jolloin puut ja pensaat ovat alastomia ja muodostavat abstrakteja mustia ja harmaita kuvioita.

Piirsin muun muassa sarjan lintuja joita kutsuin nimellä ”Odd Birds”, kun aloin työskennellä kuvittajana. Minusta tuntuu joskus että Suomi on täynnä omalaatuisia tyyppejä, joten oli aivan luonnollista kansoittaa julisteeni juuri sellaisilla hieman omalaatuisilla ja surumielisillä linnuilla.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!