Enjoy our nightlife by Tintin Rosvik

Enjoy our nightlife by Tintin Rosvik

Taiteilija Tintin Rosvik
Alunperin julkaistu 2016
Enjoy our nightlife by Tintin Rosvik

2. sija Come to Finlandin Come to Ostrobothnia -julistekilpailussa 2016!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Kun otin vastaan tehtävän visualisoida Pohjanmaata julistemuodossa, halusin keskittyä ainutlaatuisiin kesäöihin uudella tavalla. Sen sijaan, että ottaisin esiin tyypillisen pastellisävyisen taivaan, halusin luoda kontrasteja sisä- ja ulkotilojen sekä pimeän ja valoisan välille. Teen usein töitä tekstin ja kuvan välisen suhteen parissa, mitä halusin tuoda esiin myös tässä työssä.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!