Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Enjoy our nightlife by Tintin Rosvik

Taiteilija
Tintin Rosvik
Alunperin julkaistu
2016
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2205

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

2. sija Come to Finlandin Come to Ostrobothnia -julistekilpailussa 2016!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Kun otin vastaan tehtävän visualisoida Pohjanmaata julistemuodossa, halusin keskittyä ainutlaatuisiin kesäöihin uudella tavalla. Sen sijaan, että ottaisin esiin tyypillisen pastellisävyisen taivaan, halusin luoda kontrasteja sisä- ja ulkotilojen sekä pimeän ja valoisan välille. Teen usein töitä tekstin ja kuvan välisen suhteen parissa, mitä halusin tuoda esiin myös tässä työssä.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.