Ale!

Julisteet – Moderni 50x70
Tuote on väliaikaisesti loppu.

Where Nature is Always Near

Taiteilija
Jaco & Aline Hubregtse
Alunperin julkaistu
2017
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2181

Tuote on väliaikaisesti loppu.

Alkuperäisteoksesta

2. sija: My Finland travel poster contest, 2017!

Taiteilijaduo kuvailee työtään:

Koska matkajulisteissa on kyse yksinkertaistamisesta ja liioittelusta, valitsimme meille tärkeän aspektin: luonto on Suomessa aina käden ulottuvilla. Haluamme havainnollistaa julisteessa niitä tyyniä ja loputtoman pitkiä kesäöitä, joista voi nauttia taivasalla perheen ja ystävien parissa. On olemassa läjäpäin kauniita suomalaisia talvimaisemia esittäviä kuvia, mutta meidän mielestämme maailman pitäisi saada tietää myös uskomattoman lämpimistä kesän väreistä.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.