Explore Lake Saimaa by Chen Yu

Explore Lake Saimaa by Chen Yu

Taiteilija Chen Yu
Alunperin julkaistu 2019
Explore Lake Saimaa by Chen Yu

2. sija: Vuoden suomalainen matkailujuliste, 2019!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Julisteessani kuvataan ihastuttavaa syksyistä maisemaa Saimaalla. Se on saanut innoituksensa miellyttävästä pyöräretkestä Lappeenrannasta Taipalsaareen. Koko matkan ajan olin vaikuttunut laajasta järvestä, saarien labyrintistä, värikkäistä mökeistä, aaltoilevista, syksyisten puiden kerroksista ja rauhallisesta elämästä järvellä. Vaikka en matkallani nähnytkään kuuluisaa saimaannorppaa, otus seikkailee julisteessani. Teema ”Exploring the Saimaa Lake” rohkaisee ihmisiä aloittamaan seikkailunsa täältä hiljaiselta mutta myös sykkivältä Suomen Järviseudulta ja kokemaan todella autenttisen Pohjolan luonnon.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!