Finjoy by Albert Pinilla

Finjoy by Albert Pinilla

Taiteilija Albert Pinilla
Alunperin julkaistu 2017
Finjoy by Albert Pinilla

5. sija: My Finland travel poster contest, 2017.

Taiteilija kuvaa teostaan:

Kun suunnittelin julistetta, halusin luoda muotojen ja värien kirjon, joka edustaa erilaisia kontrasteja, joita Suomesta voi löytää. Siniset kolmiot edustavat vettä, vihreät metsiä, valkoiset lunta ja suuri ympyrä punaisine kolmioineen edustaa kulttuurin ja saunan lämpöä.

Halusin myös tuoda esiin riemun ja rentoutuneisuuden ja näyttää muutamia suomalaisia ikoneita, kuten tuomiokirkon ja hirven pään. Tein luonnoksen käsin ja viimeistelin kuvituksen Photoshopilla.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!