Vaasa by Linnéa Sjöholm

Vaasa by Linnéa Sjöholm

Alunperin julkaistu 2015
Vaasa by Linnéa Sjöholm

Taiteilija kuvaa teostaan:

Etsin inspiraatiota Vaasa-julisteeseeni tekemällä kävelyretken kaupungilla. Kuljin Korsholmanpuistikkoa pitkin, ohitin ortodoksisen kirkon, jatkoin alas rantakadulle ja Hovioikeudenpuistikon halki torille. Koko kävelyretken ajan kuvasin nähtävyyksiä ja kiinnostavia asioita (kirkon, jossa vanhempani menivät naimisiin!) – saalis on selvästi näkyvissä julisteessa, mutta löydätkö Vaasa-tekstin?

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!