Where Nature is Always Near

Where Nature is Always Near

Alunperin julkaistu 2017
Where Nature is Always Near

2. sija: My Finland travel poster contest, 2017!

Taiteilijaduo kuvailee työtään:

Koska matkajulisteissa on kyse yksinkertaistamisesta ja liioittelusta, valitsimme meille tärkeän aspektin: luonto on Suomessa aina käden ulottuvilla. Haluamme havainnollistaa julisteessa niitä tyyniä ja loputtoman pitkiä kesäöitä, joista voi nauttia taivasalla perheen ja ystävien parissa. On olemassa läjäpäin kauniita suomalaisia talvimaisemia esittäviä kuvia, mutta meidän mielestämme maailman pitäisi saada tietää myös uskomattoman lämpimistä kesän väreistä.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!