Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Close your eyes by Adrienn Széll

Taiteilija
Adrienn Széll
Alunperin julkaistu
2017
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2182

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

3. sija: My Finland travel poster contest, 2017!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Kun asuimme Suomessa muutamia vuosia sitten, tyttäreni kertoi tarinan tytöstä, jonka hiukset olivat niin pitkät, että ne ylsivät Suomesta aina Meksikoon saakka. Hänen kertomuksensa inspiroi minua ja piirsin tämän uneksivan tytön, jonka hieman lyhyempiä hiuksia peittävät yksityiskohdat monista muistoista, jotka liittyvät Suomessa oloomme.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.