Adrienn Széll

Adrienn Széll

Taiteilija esittelee itseään:

Olen kotoisin Unkarista ja olen viettänyt muutamia unohtumattomia kesiä Suomessa. Viimeisten 15 vuoden aikana olen työskennellyt sarjakuvapiirtäjänä ja verkkosivujen suunnittelijana sekä graafisena suunnittelijana. Siitä lähtien, kun minusta tuli äiti, tyttäreni on herättänyt inspiraationi, joten nyt keskitynkin lähinnä kuvituksiin ja lasten maailmaan. Kesällä 2018 muutimme Suomeen, joten olen kokenut nyt myös Suomen talven! Opiskelen suomen kieltä ja imen yhä enemmän inspiraatiota tästä pohjoismaisesta unelmamaasta.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Unkarilainen kuvittaja Adrienn Széll on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!