Adrienn Széll

Adrienn Széll

Konstnären presenterar sig själv:

Jag är från Ungern och har spenderat några oförglömliga somrar i Finland. Under de senaste femton åren har jag jobbat som serietecknare och som webb- och grafisk designer. Efter att jag blev mamma har min dotter framkallat ny inspiration hos mig så nu fokuserar jag främst på illustrationer och barnens värld. Sommaren 2018 flyttade vi till Finland, så nu är jag bekant också med den finska vintern! Jag lär mig språket och suger in mer och mer inspiration från detta nordiska drömland.

Affischkonsten får nytt liv! Adrienn Széll ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!