Julisteet – Moderni 50x70
42,00 

Finjoy by Albert Pinilla

Taiteilija
Albert Pinilla
Alunperin julkaistu
2017
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2184

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

5. sija: My Finland travel poster contest, 2017.

Taiteilija kuvaa teostaan:

Kun suunnittelin julistetta, halusin luoda muotojen ja värien kirjon, joka edustaa erilaisia kontrasteja, joita Suomesta voi löytää. Siniset kolmiot edustavat vettä, vihreät metsiä, valkoiset lunta ja suuri ympyrä punaisine kolmioineen edustaa kulttuurin ja saunan lämpöä.

Halusin myös tuoda esiin riemun ja rentoutuneisuuden ja näyttää muutamia suomalaisia ikoneita, kuten tuomiokirkon ja hirven pään. Tein luonnoksen käsin ja viimeistelin kuvituksen Photoshopilla.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.