Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Helsinki - Heartbeat by Mareike Mosch

Taiteilija
Mareike Mosch
Alunperin julkaistu
2020
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2332

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Taiteilija kuvaa teostaan:

Tein tätä julistetta marraskuussa 2019 My Finland Poster 2020 -kilpailua varten. Minulla oli paljon Helsinki-aiheisia ideoita, mutta olin jotenkin jumissa niiden kanssa, kunnes yllättäen Suomen jalkapallomaajoukkue pääsi 2020 EM-kisoihin. Olen suuri jalkapallofani ja aivan spontaanisti päätin tehdä julisteestani kunnianosoituksen.

Valitsin työhöni Suomen lipun värit, sinisen ja valkoisen (ainakin melkein), ja ihastuin ajatukseen, että Helsinki muuttui talviseksi – vuodenaikaan, jona tein ensimmäisen matkani tähän upeaan kaupunkiin.

Voit kuitenkin itse päättää mitä näet julisteessa. Onko siinä talvi? Tai ehkä sinivalkoinen kesäyö? Vai onko kuvassa lunta? Vai konfettia? Näetkö jäiden lähtevän? Vai onko se sittenkin heijastus Helsingin saaristosta? Ja kuka on tuo rohkea suomalainen, joka kulkee myrskyn läpi? Ja mikä tekee hänestä niin iloisen? Sinä päätät.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.