Mareike Mosch

Mareike Mosch

Taiteilija esittelee teoksensa:

Olen graafinen suunnittelija ja kuvittaja, mutta rakastan myös piirtämistä, maalaamista ja valokuvausta. Asun Saksan Paderbornissa. Tunnen kuitenkin olevani kotona myös ollessani poissa kotoa. Pidän todella paljon matkustamisesta Pohjois-Euroopassa. Pohjoisesta löydän rauhan ja inspiraation lähes kaikkeen mitä ikinä teenkään. Vietän mielelläni aikaa luonnossa. Olen myös suuri jalkapallofani, ja rakastan hyvää ruokaa ja kahvia.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Saksalainen kuvittaja Mareike Mosch on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!