Mareike Mosch

Mareike Mosch

Konstnären presenterar sig:

Jag är grafisk designer och illustratör, men jag tycker också om att rita, måla och fotografera.

Jag bor i Paderborn i Tyskland. Men jag har ändå också ett annat ställe som känns som hemma. Jag älskar att resa i Nordeuropa mer än allt annat. I norr finner jag ro och inspiration för nästan allt jag sysslar med. Jag tycker om att vara i naturen, men jag är också ett stort fotbollsfan och så njuter jag av god mat och gott kaffe.

Affischkonsten får nytt liv! Den tyska illustratören Mareike Mosch ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!