Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Sisu since 1917 by Mareike Mosch

Taiteilija
Mareike Mosch
Alunperin julkaistu
2017
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2183

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

4. sija: My Finland travel poster contest, 2017!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Tutustuin Sisu-käsitteeseen jo ennen, kuin olin edes astunut jalallani Suomeen, ja se jotenkin jäi kulkemaan mukanani. (Olen tähän mennessä jo käynyt Suomessa muutaman kerran, älkää huolestuko.)

Silti Sisua on mielestäni mahdotonta vangita yhteen kuvaan, mutta suomalainen rentoutumassa jäätyneellä järvellä ainakin raottaa hieman sitä ajatusta, jollaisena näen Suomen. Rauhallinen ja voimakas, huolimatta siitä, miten kylmäksi ja äärimmäiseksi se meneekään.

Lisäksi rakastan Lapin talvia, lunta, revontulia ja tietenkin: Saunaa. 

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Sisua seinälle! Tämä Sisu-juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.