Julisteet – Vintage: Keskikokoiset – 50x70 cm
39,00 

Lapland-Kilpisjärvi

Taiteilija
Fred Runeberg
Alunperin julkaistu
1950-luvulla
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-49

Tämä juliste on painettu yksittäin – juuri sinulle! Se kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Käyttögraafikkojemme loistavasta panostuksesta huolimatta taustalla jylläsi voima, joka voimistui voimistumistaan 1950- ja 1960 -luvuilla: värivalokuvat. Yhtäkkiä pystyttiin näyttämään ”täsmälleen”, miltä todellisuus näytti. Ei liioittelua! Ei sijaa tulkinnoille! Tältä Suomessa näyttää!

Monet sen ajan etevimmistä valokuvaajista matkustivat maiden ja mantujen poikki ikuistaakseen Suomen valokuviin. Tässä julisteessa Fred Runeberg on vanginnut kuvaan Kilpisjärven.

Maailman julistekeräilijät ja -metsästäjät ovat vakuuttuneita siitä, että nämä varhaiset valokuvajulisteet tulevat pian olemaan haluttuja ja ihailtuja.