Julisteet: Pohjoismaat
42,00 

Late Summer Evening by Christina Hägerfors

Taiteilija
Christina Hägerfors
Alunperin julkaistu
2022
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-4000

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Voittaja MyNordenPoster kilpailussa 2022!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Sain inspiraation julisteeseeni viime vuosisadan puolivälin pohjoismaisesta graafisesta suunnittelusta ja pohjoismaisesta luonnosta. Toivon voineeni välittää Pohjolan mahtavan valoisan kesäillan erikoisen valon ja tunnelman.

Tämä on siis meille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville. Huomaatteko, miten Pohjoismaat jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Come to Norden! Tämä Late Summer Evening juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.