Julisteet: Pohjoismaat
42,00 

Cloudberries by the River by Lily Liljefors

Taiteilija
Lily Liljefors
Alunperin julkaistu
2022
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-4002

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

II sija: MyNordenPoster kilpailussa 2022!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Saan paljon inspiraatiota luonnosta. Julisteessani päätin kuvata sitä, mikä mielestäni on ainutlaatuisinta ja kiehtovinta pohjoismaisessa luontokunnassa: tunturit, kasvillisuus ja vesistöt. Ennen globalisaatiota vesistö oli itsestään selvä kulkuväylä maiden ja paikkakuntien välillä, mistä yhä on nähtävissä jälkiä ympäri Skandinaviaa. Meren äärellä varttuneena minua ovat aina innoittaneet veden liike ja elämä, mitä myös halusin kuvata.

Koska me Pohjolan asukit jo tiedämme, kuinka huikea paikka tämä on, halusin hakea taiteellista inspiraatiota muista maista ja kulttuureista kansainvälisten katsojien houkuttelemiseksi. Päätin inspiroitua Japanista ja sen puupiirroksista ja siitä, kuinka heikäläiset hahmottavat veden. Päätin myös ottaa mukaan paitsi suomuuraimen, joka on maantieteellinen sijaintimme huomioiden ainutlaatuinen kasvi, sekä aivan loistavat ulkoilumahdollisuutemme ja jokamiehenoikeutemme. Kaikki nämä kolme tärkeää seikkaa tekevät Pohjolasta ainutlaatuisen paikan mahdollisia vierailijoita ajatellen. Ruotsin ja Suomen lipuista innoituksensa saanut väriskaala antaa vaikutelman yhteisöllisyydestä ja tyylikkyydestä.

Tämä on siis meille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville. Huomaatteko, miten Pohjoismaat jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Come to Norden – Tulkaa Pohjoismaihin! Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.