Julisteet: Pohjoismaat
42,00 

Night Train by Vilma Iivonen

Taiteilija
Vilma Iivonen
Alunperin julkaistu
2022
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-4003

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

3. sija MyNordenPoster kilpailussa 2022!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Keksin idean julisteeseen bussipysäkillä odottaessani kirjoittamalla erilaisia luovia tapoja matkustaa pohjoismaissa. Valitsin revontulet koska ne eivät ole spesifejä vain yhdelle pohjoismaiden maalle, lisäksi keksin että junissa ja revontulissa voisi olla samanlainen leikkisä muotokieli.

Tämä on siis meille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville. Huomaatteko, miten Pohjoismaat jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Come to Norden – yöjunalla! Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.