Vilma Iivonen

Vilma Iivonen

Taiteilija esittelee itsensä:

Olen freelancer kuvittaja ja graafikko Turusta, valmistuin Turun AMK:sta mainonnan suunnittelijaksi. Inspiraatio iskee herkästi mistä vain mutta tärkeimpiä vaikutteita poimin 50- luvun tyylisuuntauksesta ja luonnosta löytyvistä muodoista, tekstuureista ja liukuväreistä. Ystäväni vinkkasi kilpailusta ja innostuin haasteesta sillä rakastan pohjoista luontoa plus minimalistisia ja kekseliäitä julisteita. Julisteeni prosessissa tavoitteeni oli luottaa itseeni ja näkemykseeni ja olla miettimättä liikaa.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Vilma Iivonen on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!