Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Market Square by VombatCombat

Taiteilija
Vombat-Combat
Alunperin julkaistu
2015
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2187

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Taiteilija kuvailee teostaan:

VombatCombat osallistui projektiin riemurinnoin. Julistetaidetta tehdessä voi ajatella isosti ja rohkeasti, siitähän me pidämme! Haluamme kertoa julisteellamme että suomalaiset naiset ovat vahvoja ja itsenäisiä sekä täynnä sisua!

Ohitamme sen muukalaisenpelon, joka on äskettäin levinnyt Suomessa, ja esittelemme tummaihoisen merenneidon. Hän näyttää, että Suomi ottaa pakolaiset rakkaudella ja avosylin vastaan.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.