Julisteet – Moderni 50x70
42,00 

Munkkiniemi by Lena Frölander-Ulf

Taiteilija
Lena Frölander-Ulf
Alunperin julkaistu
2015
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2185

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Taiteilija kuvaa teostaan:

Alkuperäinen suunnitelmani oli näyttää kaupunginosani, Helsingin Munkkiniemen, parhaat puolet. Näin edessäni teoksen, joka esittää vanhan kadettikoulun julkisivua iltavalossa tai nuorisoa juhlimassa rannalla. Mutta kun eräänä syyspäivänä kiertelin kävelemässä, innostuinkin puista. Lähes joka kadulla ja pitkin koko rantaa kasvaa hyvin hoidettuja puita, joiden oksistot muodostavat talvisin monimutkaisen kiinnostavia muodostelmia. Julisteeni esittää Munkkiniemen puistotietä marraskuisena aamuna. Raitiovaunua odottavat linnut ovat vain sivuosassa. Puut ovat todellisia tähtiä.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä Munkkiniemi-juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.