Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Töölö by Maija Hurme

Taiteilija
Maija Hurme
Alunperin julkaistu
2015
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POF-M-2180

Keskisuuret julisteemme valmistetaan Suomessa laadukkaalle mattapaperille perinteisellä offsetpainotekniikalla.
Julisteet toimitetaan kestäviin Come to Finland -pahviputkiin pakattuina. Paperi täyttää Joutsenmerkille asetetut vaatimukset.

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Taiteilija kuvaa teostaan:

Asuin opiskeluaikoina Temppeliaukion kirkon lähellä. Pidän korkeista töölööläisistä tiilitaloista ja oudosta ufomaisesta kirkon katosta. Olen myös mennyt tässä kirkossa naimisiin, ja kun tulimme vihkimisen jälkeen ulos, vastassa oli omien vieraidemme lisäksi pari bussilastillista turisteja, jotka kaikki hurrasivat ja ottivat kuvia. Tässä julisteessa halusin tuoda yhteen lasten talvisen Helsingin ja Temppeliaukion kirkon ympäröivät talot. Juliste on toteutettu guasseilla todelliseen kokoonsa, samoilla tekniikoilla kuin vintage-julisteet. Halusin kokeilla pystynkö siihen: miten pärjään ilman Photoshop-editointia?

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?