Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Sightseeing in Finland by Sofie Öhland

Taiteilija
Sofie Öhland
Alunperin julkaistu
2018
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2234

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Taiteilija kuvaa teostaan:

Julisteeni ”Sightseeing in Finland” on tehty digitaalisesti ja esittää porotokkaa, joka tarkkailee uteliaana telttaa ja sen asukkaita, jotka ovat täysin tietämättömiä ulkona seisovasta yleisöstä. Olen siis vaihtanut perspektiiviä, jotta näemme, miltä Suomen luonto näyttää eläimen näkökulmasta. Eläimet ovat taatusti vähintään yhtä kiinnostuneita meistä, kuin me niistä, ja tässä tapauksessa me ihmiset olemme turistinähtävyys.

Olen erittäin kiinnostunut Suomen eläimistöstä, ja kerran ollessani telttailemassa metsässä, heräsin yöllä siihen, että maa tärisi. Tärinän lähteeksi osoittautui hirvi, joka oli juossut aivan teltan vierestä ohi. Valitettavasti en ehtinyt nähdä sitä. Usein tuntuukin olevan niin, että eläimet ilmaantuvat näkyviin silloin, kun on täysin valmistautumaton siihen ja vähiten sitä odottaa. Kun sitten vihdoin kohtaa metsän asukkaita, se on unohtumaton kokemus. 

Tämä on toisin sanoen Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.