Sofie Öhland

Sofie Öhland

Taiteilija esittelee itseään:

Olen freelancekuvittaja/graafinen suunnittelija ja asun tällä hetkellä Pietarsaaressa, pienessä rannikkokaupungissa Pohjanlahden rannalla. Olen opiskellut visuaalista ilmaisua Yrkesakademin i Österbotten -ammattioppilaitoksessa, josta valmistuin kuva-artesaaniksi. Tällä hetkellä opiskelen graafista suunnittelua Ammattikorkeakoulu Noviassa, josta valmistun vuonna 2020. Portfoliooni voi tutustua tästä.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Suomalainen kuvittaja Sofie Öhland on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!