Sofie Öhland

Sofie Öhland

Konstnären presenterar sig själv:

Mitt namn är Sofie Öhland och jag är en frilansande illustratör/grafisk designer, som för tillfället bor i Jakobstad, en liten stad i Österbotten. Jag har studerat visuell framställning vid Yrkesakademin i Österbotten och fick Bildartesan som titel. Just nu studerar jag Grafisk Design vid Yrkeshögskolan Novia och får examen år 2020.
Min portfolio hittar du här.

Affischkonsten får nytt liv! Sofie Öhland ingår med andra ord i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!