Beth Chesser

Beth Chesser

Muutin Helsinkiin vuonna 2017 Brightonista Isosta-Britanniasta, mutta kasvoin Isle of Wightillä, pienellä saarella Englannin eteläpuolella. Koska olen aina asunut meren rannalla, olen oppinut rakastamaan ja kunnioittamaan vettä, minkä vuoksi Saimaa inspiroi minua niin paljon. Minusta järvet heijastelevat ainutlaatuista rauhaa ja mietiskelevää tunnelmaa, mitä halusin tuoda esiin julisteessani.

Aloitin visuaalisen taiteen parissa, kun olin hankkimassa tutkintoa digitaalisesta musiikista ja äänitaiteesta. Osana opinnäytetyötäni tein monimediaisen stop motion -animaation (Enso) musiikki- ja äänisuunnittelun ohella. Silloin todellakin tykästyin perinteisen käsityötaiteen ja digitaalisuuden yhdistämiseen, ja siitä lähtien olen aina koettanut säilyttää töissäni jonkin käsityöelementin.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Chudoba on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos esim. yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!