Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Lake Saimaa by Beth Chesser

Taiteilija
Beth Chesser
Alunperin julkaistu
2019
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2301

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Vuoden suomalainen matkajuliste 2019!

Pue kotisi Saimaan huikeisiin sävyihin! Taiteilija kuvaa teostaan:

Julisteeni on yhdistelmä perinteistä taidetta ja digitaalisia tekniikoita. Puut ja kuu on piirretty käsin, maalattu ja leikattu, minkä jälkeen ne on skannattu Photoshopiin, jonka avulla pystyin käsittelemään kuvia ja lisäämään digitaalisia efektejä. Pidin tarkoituksella erilaisten kohteiden määrän minimissä, sillä mielestäni oli tärkeää korostaa Saimaan avaruutta ja sitä rauhaa, jota luonto yleensäkin pystyy meille tarjoamaan.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä ihana Saimaa-juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.