Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Pommi by Annika Mannström

Taiteilija
Annika Mannström
Alunperin julkaistu
2019
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2305

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

5. sija: Vuoden suomalainen matkailujuliste, 2019!

Taiteilija kuvailee teostaan:

Kuvani inspiraationa on ollut ystävän kanssa tehty pyöräretki Mikkelistä Savonlinnaan.

Oli lämmintä ja kaunista, ja pysähdyimme Sulkavalla virkistäytyäksemme uimalla. Nautimme eri tavoilla: toinen kelluu mieluusti rauhassa, toinen haluaa tehdä näyttäviä hyppyjä peilityyneen pintaan. Todellisuudessa roolit olivat toisinpäin, mutta päätin piirtää tilanteen tällä tavalla.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.