Annika Mannström

Annika Mannström

Taiteilija esittelee itsensä:

Valmistuin mainosgraafikoksi Mainosgraafikkojen Koulusta, joka vielä 1980-luvulla oli hyvässä maineessa, ja siellä oli useita tunnettuja opettajia. Stockmannin art directorina 1990-luvulla sain toteuttaa monia unohtumattomia kampanjoita. Kuvituksiani on ollut muun muassa oppikirjoissa ja sanomalehdissä, ja olen voittanut Schildtsin lastenkirjakilpailun vuonna 2010 omalla kirjallani Antto urheilee / Anton idrottar, joka on ilmestynyt ruotsiksi ja suomeksi.

Vuonna 2018 asuin puoli vuotta kaoottisessa kollektiivissä Ranskan alpeilla, jossa harrastin off-piste-laskettelua. Hiihtopummin elämä 54-vuotiaana on melko rankkaa, mutta pieni liekki roihuaa yhä tädissä, joka 30 vuotta sitten saavutti neljännen sijan Soulin olympialaisten kilpapurjehduksessa.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Annika Mannström on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!