Julisteet – Moderni 50x70
42,00 

Find your waterway by Henna Gaus

Taiteilija
Henna Gaus
Alunperin julkaistu
2019
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2303

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

3. sija MyFinlandPoster -kilpailussa 2019!

Taiteilija kuvailee teostaan:

Julisteeni on piirretty Adobe Illustrator ohjelmalla. Työssäni löydän usein inspiraatiota luonnosta ja Saimaan muoto toimi julisteeni lähtökohtana. Järven tuhansien vuosien kuluessa muodostuneet lahdet, niemet ja poukamat tekevät siitä ainutlaatuisen. Saimaan tarjoamista lukuisista luonnon ja kulttuurin elämyksistä jokainen voi löytää omansa.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.