Henna Gaus

Henna Gaus

Taiteilija esittelee itsensä:

Olen syntynyt ja kasvanut Suomessa, mutta tavattuani amerikkalaisen aviomieheni työskennellessäni Aasiassa, muutimme takaisin hänen kotimaahansa. Tällä hetkellä asumme Kansas Cityn läheisyydessä kahden lapsemme kanssa. Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri ja taiteiden kandidaatti. Työskentelen graafisena suunnittelijana. Kesäisin kuitenkin palaamme perheeni luo Suomeen, jotta myös lapseni saavat mahdollisuuden kokea kauniin kotimaamme luonnon ja kulttuurin. Olen juuri perustanut oman pienen yritykseni, moomostudio.comin.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Henna Gaus on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!