Ellen Portin

Ellen Portin

Taiteilija esittelee itsensä:

Nimeni on Ellen, ja olen kotoisin Suomen Uusikaarlepyystä. Viimeiset kaksi vuotta olen asunut Tukholmassa, ja vuonna 2019 valmistun pakkaussuunnittelijaksi. Tiesin jo varhain haluavani luovaan ammattiin, ja olen yhä varma siitä, että valitsin oikean alan. Rakastan suunnittelun kaikkein ensimmäistä vaihetta, inspiraation syntymistä, värien testailua, turhautumisen jälkeistä oikean ratkaisun löytymistä.

Graafinen suunnittelija on ollut unelma-ammattini pitkään, mutta viime vuosina olen kiinnostunut yhä enemmän myös kuvittamisesta. Käytän usein voimakkaita värejä ja tulen iloiseksi löytäessäni uusia, odottamattomia väriyhdistelmiä. Kun en vietä aikaani Pinterestissä tai piirrä, olen mieluiten poikaystäväni ja kissani kanssa sekä joogaan hieman silloin tällöin.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Suomalainen kuvittaja Ellen Portin on toisin sanoen osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters(at)cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!