Karin Dahlbacka

Karin Dahlbacka

Taiteilija esittelee itsensä:

Olen piirtänyt ja luonut kuvia niin kauan kuin muistan. Opiskelin kuvitusta Westminster Universityssä Lontoossa. Sieltä saamieni taitojen ja inspiraation avulla olen tehnyt upean matkan, jossa minulla on ollut mahdollisuus olla mukana monissa mahtavissa hankkeissa ja yhteistyöprojekteissa. Muiden suunnittelijoiden tapaaminen ja yhteistyö, kontaktien luominen luovuuden kautta, inspiraation luominen väreillä ja itsensä huvittaminen tarinoita keksimällä, on tehnyt matkasta vähintäänkin opettavaisen ja todellakin kaiken siihen vaaditun työn arvoisen.

Olen pitänyt näyttelyitä tunnetuilla paikoilla Lontoossa, ja portfoliooni sisältyy myös julkaistuja kirjoja sekä kuvituksia aikakauslehtiin ja runokokoelmiin. Olen South London Women artists  -kollektiivin jäsen. Tämä taiteilijakollektiivi on vakiinnuttanut asemansa hyvin ja työstää sekä edistää taidettaan säännöllisesti ajatuksia herättävällä ja rehellisellä tavalla, mikä luo paikallisille taidepiireille sekä merkittäviä mahdollisuuksia että varteenotettavan oman äänen.

Julistetaiteen uusi tuleminen! Karin Dahlbacka on siis osa Come to Finlandin tavoitetta luoda julistetaiteen uusi renessanssi. Jos yrityksenne haluaa luoda uudenlaisen julisteen, Come to Finlandin kuvittajakaarti on apunanne. Ota yhteyttä posters@cometofinland.fi ja anna luovuuden kukkia!

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!