Karin Dahlbacka

Karin Dahlbacka

Konstnären, Karin Dahlbacka, presenterar sig själv:

Jag har ritat och skapat bilder så länge jag kan minnas. Jag studerade illustration på Westminster University i London, och de färdigheter och den inspiration jag fått med mig därifrån har tagit mig på en underbar resa där jag haft möjligheten att medverka i många fantastiska projekt och samarbeten. Att få möta och arbeta med andra kreatörer, att knyta kontakt genom kreativitet, inspirera via färger och roa sig med att hitta på berättelser, har gjort resan minst sagt lärorik och väl värd allt arbete. 

Jag har ställt ut på kända platser runtom i London och min portfölj består även av publicerade böcker, illustrationer för tidskrifter och poesisamlingar. Jag är medlem i South London Women artists – ett väl etablerat konstkollektiv som regelbundet arbetar med och främjar sin konst på ett tankeväckande och uppriktigt vis, vilket skapar både utrymme och en röst att räkna med inom den lokala konstvärlden. 

Affischkonsten får nytt liv! Som ni märker ingår Karin Dahlbacka i Come to Finlands satsning på att skapa en renässans för affischkonsten. Genom Come to Finland kan också din eller ditt företags affischidé förverkligas med den konstnär du önskar. Ta kontakt med oss på posters@cometofinland.fi så låter vi kreativiteten flöda!

Bekanta dig med över 200 klassiska finländska reseaffischer och konstnärerna bakom dem genom att läsa den digitala versionen av Come to Finland-boken! Boken finns i tre olika versioner: på engelska, franska och tyska (den finsk-svenska är slutsåld). Efter att ha njutit av affischerna och berättelserna en stund är sannolikheten stor att du vill beställa ett eget exemplar av detta storverk.

MÅSTE HA DEN! MÅSTE LÄSA DEN!