Parhaat palat by Anna Sailamaa

Parhaat palat by Anna Sailamaa

Taiteilija Anna Sailamaa
Alunperin julkaistu 2020
Parhaat palat by Anna Sailamaa

Vuoden suomalainen matkailujuliste 2020, viides sija!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Juliste on piirretty digitaalisesti Photoshopissa. Käytin Helsingin vaakunan värejä: sinistä, keltaista (kulta), valkoista (hopea) ja lisäksi rubiininpunaista. Sininen + keltainen ovat koivunlehdissä, punainen + keltainen kanttarelleissä ja sininen + punainen löytyy mustikoista. Helsingissä metsä on aina lähellä. Uutelaan, Viikkiin ja Keskuspuistoon pääsee helposti alle tunnissa. Kesällä voi käydä uimassa ja syksyllä voi poimia sieniä ja mustikoita.

Halusin kahvin olevan todella mustaa ja siksi käytin kaikkia värejä. Helsingissä on useita laadukkaita kahvipaahtimoita ja paljon ihania kahviloita sekä hyvää kahvia. Kaikista kahviloista saa yleensä herkullisia kanelipullia ja alkuvuodesta myös laskiaispullia.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!