Sauna Island by Jeanice Brander

Sauna Island by Jeanice Brander

Alunperin julkaistu 2023
Sauna Island by Jeanice Brander

Finalisti My Finland Poster -kilpailussa, 2023! Teemana oli SAUNA.

Taiteilija kuvaa teostaan:

Kun olin pieni, kävimme perheeni kanssa tässä paikassa, jota kutsuimme nimellä ”bastuön”, saunasaari. Se oli lähellä Helsinkiä oleva kodikas, kaunis saari, jossa oli pieni sauna. Minulla on elävä muistikuva siskosta ja minusta, juoksemassa ympäri kallioita ilman huolen häivää, syömässä villinä kasvavaa ruohosipulia. Aina kun ajattelen saunaa, tämä muisto palaa mieleeni. Se suo minulle iloisen ja nostalgisen tunteen, jonka haluaisin jakaa toisten kanssa tämän julisteen kautta, ja toivon voivani inspiroida muitakin vierailemaan näillä pienillä saunasaarilla läpi Suomen.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!