Sisu since 1917 by Mareike Mosch

Sisu since 1917 by Mareike Mosch

Taiteilija Mareike Mosch
Alunperin julkaistu 2017
Sisu since 1917 by Mareike Mosch

4. sija: My Finland travel poster contest, 2017!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Tutustuin Sisu-käsitteeseen jo ennen, kuin olin edes astunut jalallani Suomeen, ja se jotenkin jäi kulkemaan mukanani. (Olen tähän mennessä jo käynyt Suomessa muutaman kerran, älkää huolestuko.)

Silti Sisua on mielestäni mahdotonta vangita yhteen kuvaan, mutta suomalainen rentoutumassa jäätyneellä järvellä ainakin raottaa hieman sitä ajatusta, jollaisena näen Suomen. Rauhallinen ja voimakas, huolimatta siitä, miten kylmäksi ja äärimmäiseksi se meneekään.

Lisäksi rakastan Lapin talvia, lunta, revontulia ja tietenkin: Saunaa. 

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Lue Come to Finland -kirjan sähköinen versio ja tutustu yli 200 klassiseen suomalaiseen matkailujulisteeseen ja taitelijoihin niiden takana. Kirja on saatavana englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Hetken julisteiden ja tarinoiden parissa vietettyäsi haluatkin todennäköisesti tilata näyttävästä kirjastamme oman kappaleesi.

OSTA! LUE!