Ilo saa nyt levitä!

Ilo saa nyt levitä!

Olet varmaankin huomannut sen postissa käydessäsi? Kaikki ne työntekijät, jotka hiestä märkinä vetävät valtavia säkkejä pullollaan postikortteja? Niinhän se on, että me suomalaiset olemme löytäneet aivan mahtavan perinteen.

Eikä kukaan ole tästä asiasta minua onnellisempi. Julistemetsästäjänä nimittäin tiedän, että nuo samat julistetaiteilijoina toimineet kuvittajat ovat luoneet myös monet Suomen tyylikkäimmistä postikorteista.

Nerokkaat julistetaiteilijamme ymmärsivät, että käsin maalattujen kuvien on toimittava myös pienemmässä muodossa: esitteiden kansina, postikortteina, matkalaukkujen kangasetiketteinä.

Otetaanpa esimerkkeinä kaksi taiteilijaa, joilla on täysin erilaiset tyylit: Ingrid Bade ja Aukusti Tuhka. Bade saattoi 1930-luvulla matkustamisen ilon Suomessa valloilleen ja Tuhka teki saman Suomen Lapin kanssa. Heidän ikoniset aiheensa ovat selvinneet kaikista suuntauksista ja ajan myllerryksistä. Ja nyt he ovat valmiita ilahduttamaan ystäviäsi karanteenissa siellä jossakin: niin lähinaapurustossa kuin maapallon toisella puolella.

Ja nyt – haluan antaa sinulle oivallisen mahdollisuuden kertoa kauneimmasta Suomesta, mitä tarjolla on – joko klassisilla tai moderneilla matkajuliste-postikorteilla.

Valitse 15 postikorttia, maksa 10. Käytä kassalla koodia POSTCARDLOVE (14.5.2020 saakka)

Eikä huolta, löydät haluamasi aiheet lähestulkoon varmasti, sillä meillä on niitä valittavaksesi peräti 189.

Postin työntekijöiden on parasta alkaa treenata hauiksiaan!

Magnus Londen, julistemetsästäjä

Ota rohkeasti yhteyttä! magnus.londen(at)cometofinland.fi

PS  Kiitos kaikista hyvää tuulta puhkuvista yhteydenotoista edellisen kirjeen jälkeen, suorastaan riemukasta! Kerro minulle jälleen, jos suomalaisissa matkajulisteissa on jotain erityistä, mistä haluaisit minun kertovan seuraavassa kirjeessä. Siitä tuleekin kesän erikoisuus!