Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

Come to Saimaa by Sanna Ahola

Taiteilija
Sanna Ahola
Alunperin julkaistu
2019
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2309

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Finalisti My Finland Poster -kilpailussa, 2019!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Uimarit -kuvituksen pohjimmainen idea on tasapaino Saimaan luonnon ja ihmisen välillä. Itse työssä Saimaan norppa ui ihmisen kanssa tasoissa pinnan alla, ikäänkuin ihmisen suojeluksessa, tai hyvänä uimakaverina. Työssä on ripaus tunnelmaa vanhoista matkailujulisteista, vaikka se onkin toteutettu vektorigrafiikalla. 

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.

Huomaatteko, miten Suomi jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.