Julisteet – Moderni 50x70
39,00 

The Hanko-Hangö pine by Lotta Fors

Taiteilija
Lotta Fors
Alunperin julkaistu
2021
Koko
50 x 70 cm
Tuotenumero
POD-M-2341

Varastossa

Alkuperäisteoksesta

Finalisti MyFinlandPoster kilpailussa 2021!

Taiteilija kuvaa teostaan:

Teimme viime kesänä päiväretken Hankoon. Se oli ensimmäinen vierailuni siellä aikuisena. Tykkään kaupungista ja sen vanhoista, kauniista puutaloista, mutta eniten minua kiehtoo sen luonto. Niin paljon hiekkaa ja mäntyjä! Kävimme kahvilassa, joka oli kalliolla, aivan meren äärellä ja mäntyjen ympäröimänä. Sieltä sain inspiraationi julisteeseen. Ja myöhäisestä elokuun illasta, joka värittää taivaan vaaleanpunaiseksi.

Tämä on siis Come to Finlandille luotu uusi teos. Uskomme nimittäin raudanlujasti siihen, että julistetaide on tehtävä houkuttelevaksi ja tuotava uusien sukupolvien saataville.
Huomaatteko, miten Suomi (ja Hanko) jälleen kerran – julistetaiteen keinoin – houkuttelee turisteja glamourin ja paratiisista kaikuvien riemuhuutojen avulla?

Tietoa tuotteesta

Tämä juliste kuuluu Custom Print -sarjaamme, jonka jokainen juliste on yksittäiskappale ja painettu Suomessa juuri sinua varten. Käytämme julisteissa korkealuokkaista FSC-sertifioitua mattapaperia. Huippuunsa viety tekniikka ja 12 väriä takaavat, että painojäljen kirkkaus ja väriskaala ovat ensiluokkaiset ja juliste säilyy myös tuleville sukupolville.

Juliste toimitetaan kestävässä pahviputkessa. Jos tilauksessasi on useampia julisteita, toimitamme ne yhteen pahviputkeen pakattuina.